Azok számára, akiknek sikerült a regisztráció a beavatkozási programba. 

Ezzel a reloginnal azonnal új pozíciókat szerezhetsz a játékban.

Amikor annak idején ezt kezdtem, a tudatom gyorsan elrepült az XD tartományba és nem volt lehetőségem megtanulni azt a mágiát, amit mindenki. A visszatérésnél ez problémát jelentett és 1ST1 erre a problémára jelentett megoldást. Ez nem jelenti azt, hogy azóta a hiányosságokat bepótoltam, hanem egy teljesen új mágikus keretrendszert fejlesztettem. Ezért működik másképp, mint a megszokott eljárások.

A kollektív megszállás egyénekben jelenik meg. Mielőtt harcba keveredtem volna velük, rájöttem, hogy nem képesek sok olyan hatásnak ellenállni, amik itt normálisnak számítanak. Ha ezek az ő világaikban nincsenek, nem is tudnak rájuk kellőképp felkészülni és a vezetésük sem. A sok kis egyénnel szemben kollektív harcmodort alkalmazok, ami biztosan szokatlan lesz számára az Egyének felől.

Ez a megszállás csak három területen aktív és nem kíváncsi a magánéletedre. Adatátvitel, kommunikáció, koordináció. Minden más feleslegesen terhelné le a figyelmet. Mivel a tehetségek itt gyorsan bukkannak fel, egy reloginnal akár érdekes meglepetések is érhetnek.


For those who have successfully registered for the intervention program.

With this relogin you can instantly gain new positions in the game.

When I started this at the time, my mind quickly flew into the XD range and I didn’t have the opportunity to learn the magic that everyone did. On return, this was a problem and 1ST1 was the solution to this problem. This is not to say that I have since made up for the shortcomings, but have developed a whole new magical framework. Therefore, it works differently than the usual procedures.

Collective occupation appears in individuals. Before I got into a fight with them, I realized that they couldn’t withstand many of the effects that are normal here. If they are not in their worlds, they cannot prepare for them enough and neither can their leadership. I employ a collective fighting style against many small individuals, which will surely be unusual for him/her from Individuals.

This occupation is active in only three areas and is not curious about your privacy. Data transmission, communication, coordination. Everything else would be unnecessarily burdensome for the heed. Since talent pops up quickly here, a relogin can even come with some interesting surprises..