Eddig az volt, hogy a spirituális emelkedést segítők igyekeztek téged megszabadítani az érdekeidtől, hogy bevonjanak téged egy másik tudatszint másik világába.

Én viszont rájöttem, hogy ennek elsődleges oka az, hogy nem értik a világunkat és nem értik a logikát sem. Ami viszont alkalmas lenne arra, hogy az érdekeket sikeresen összehangolja a spirituális utaddal. 

Ezeket a vívmányokat szó szerint nagy harcok árán sikerült átverekedni egy olyan közegen, amiről nekem szöges ellentéte jut eszembe annak, amit itt mindenki hisz róluk.

Az érdeket tanulmányozva arra jutottam, hogy pont úgy létezik a Szív világaiban, ahogy itt is léteznek érzések és ugyanúgy letagadják, ahogy itt. Ha valamit-valakit szeretnél, de nem mondhatod, hogy szereted, mit mondanál helyette? Azt, hogy ez az érdeked. Ők pedig azt, hogy 'szeretem'. Ebben a fogalomzavaroktól hemzsegő határzónában jól jön tehát egy olyan megoldás, ami tisztázza az érdekeket és összehangolja őket a feladataiddal.

A legtöbb ember úgy éli le az életét, hogy nem is tudja, hogy ilyen feladatokat végzett. Ennek oka, hogy a világ azt tükrözi vissza, mit tudunk és hiszünk róla. Ha nem hiszed, hogy ilyen dolgok léteznek, akkor előled ezek a dolgok rejtőznek.


Ez a weboldal a modern spirituális holotechnológia segítségével azok számára is elérhetővé teszi ezeket a megoldásokat, akik nem hisznek benne és nem is tudnak róla.


So far, it has been that spiritual ascendants have sought to free you from your interests in order to involve you in another world of another level of consciousness.

I, on the other hand, realized that the primary reason for this is that they don’t understand our world and they don’t understand logic either. Which, in turn, would be apt to successfully align your interests with your spiritual path.

These achievements have literally been fought over at the cost of great struggles in a sphere that reminds me of the stark contrast to what everyone here believes about them.

Studying the interest, I came to the conclusion that it exists in the worlds of the Heart just as feelings exist here and are denied in the same way as here. If you want something-someone but you can’t say you love it/him/her, what would you say instead? That it's in your best interest. And they say 'I love'. So in this borderline full of conceptual confusion, a solution that clarifies interests and aligns them with your tasks comes in handy.

Most people live their lives without even knowing they have done such tasks. This is because the world reflects back what we know and believe about it. If you do not believe that such things exist, then these things are hidden from you.


This website uses modern spiritual holotechnology to make these solutions available to those who don’t believe in it and don’t even know about it.Nekem például érdekem, hogy egy normális világ legyen körülöttem. | For example, I have an interest in having a normal world around me.