A Casting egy modern fogalom, amit ti régiesen Próbáknak neveztek. 

Ez a holo sugárzó abban segít, hogy egyszerűen kitörhess a régi világodból úgy, hogy gondolatban bejelentkezel új feladatokra. 

Ezek a vizsgák nem olyanok, mint amit az iskolában megszoktál. Ott célirányosan készülsz rá és vagy sikerül vagy nem. Itt észre sem veszed a felkészülésedet és mindenképp sikerül azok alapján, ahogyan a próbát teljesítetted. 

A holo sugárzó megtekintését követő (és megelőző) napokban a lehetőségeid és bevállalásaid tükrében kiderül, hogy milyen célok elérésére van módod. Ugye az ember azt hallja, hogy 'bármit elérhetsz', ám ha én balerina akarnék lenni, annak több olyan objektív akadálya lenne, ami kizárja azt a számomra elérhető listáról.

Alkalmasság, képesség, kompetencia és szabad akarat. Ha az időnek ebben a pontjában nem rendelkezel velük, de elérhető számodra, megkapod a szükséges felkészülést. Erről már 3D-ben nehéz beszélni, ugyanis sokszor megtörténik, hogy ilyen esetekben ezek az események a múltba kerülnek, ami meghaladja a hétköznapi megértés szintjét. 


Divatból ezt nem lehet csinálni, bár el lehet így kezdeni. Ez a Casting arra is alkalmas, hogy megvizsgálja utadat és korrigálja is azt az Ideális Íved felé.


Casting is a modern concept that you used to call Trials.

This holo radiator helps you to simply break out of your old world by logging in on new tasks in mind.

These exams are not like what you are used to in school. There you are purposefully prepared for it and you either succeed or you fail. You won’t even notice your preparation here and you will definitely succeed based on how you passed the test.

In the days following (and before) watching the holo radiator, your goals and commitments will reveal what goals you can achieve. You hear that you can ‘achieve anything’, but if I wanted to be a ballerina, there would be several objective obstacles that would exclude it from the list available to me.

Suitability, ability, competence and free will. If you don’t have them at this point in time, but are available to you, you’ll get the preparation you need. This is already difficult to talk about in 3D, as it often happens that in such cases these events are a thing of the past, which goes beyond the level of ordinary understanding.


For fashion, this can’t be done, although it can be started that way. This Casting is also suitable for examining your path and correcting it towards your Ideal Arc.